Tietoja yrityksestä ja tietosuojaseloste

Y-tunnus: 2563927-3

Tuo Lumo.
Se on kuin pikku nyytiäinen,
metsän rohkea peikkomönkijäinen.
Siihen kun kerran lumoutuu,
silloin kaikki mahdollistuu.
Ja äkkiä sen huomaat –
pihallesi kasvaa satupuu,
ja jotain kummaa tapahtuu!
Korpilumo lumoaa,
se kaiken kauniin, herkän, hempeän,
jopa rämäpäisen jekkuilijan lempeän,
taikoo,
kietoo,
lumoaa,
keijupölyä levittää.
Kaiken sen se kuvastaa,
mitä mielesikin halajaa.
Se Korpilumo.

 

Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet koskien yritykseni (Korpilumo Tmi) palveluita. Tarkempi kuvaus palveluista löytyy verkkosivuilta tai kysyttäessä minulta.

Tässä tietosuojaselosteessa muun muassa kuvataan:

  • miten yritykseni käsittelee asiakkaiden henkilötietoja.
  • minkälaisia henkilötietoja yritykseni voi kerätä asiakkaista.
  • mihin tarkoituksiin yritykseni voi käyttää asiakkaiden henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääjä

  • Korpilumo Tmi 2563927-3
  • Puhelinnumero: 044 570 3313
  • Sähköpostiosoite: miia@korpilumo.com
  • Osoite: Koskikatu 1, 80100 Joensuu

Edellä mainittu henkilötietojen kerääjä kerää itsenäisesti asiakkaistaan seuraavat tiedot: nimi, katuosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tausta

Edellä mainitut henkilötiedot pyydetään sähköpostiviestinnässä tai muussa viestinnässä, jotta palvelut voidaan tarjota asianmukaisesti ja lainmukaisesti. Asiakkaiden henkilötietoja käytetään asiakkaan tavoittamiseen ja yhteydenpitoon ja asiakkuuden hoitoon. Henkilötiedoista ei koota asiakasrekisteriä tai mitään muutakaan rekisteriä, vaan henkilötiedot pysyvät asiakkaan ja yrityksen välisessä sähköpostiviestinnässä tai muussa vastaavassa viestinnässä

Henkilötiedot saadaan, kun asiakas tekee kuvausvarauksen tai kun asiakas muulla tavoin luovuttaa yritykselle itsestään henkilötietoja.

Edellä sanotun lisäksi asiakkaalta voidaan pyytää palvelun tarjoamisen yhteydessä lisätietoja, joilla pyritään varmistamaan laadukas palvelu myös jatkossa. Tällaisia lisätietoja voivat olla asiakkaalle soveltuvat palvelut sekä muut asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Näistäkään tiedoista ei koota rekisteriä, vaan ne jäävät asiakkaan ja yrityksen väliseen viestintään.

Edellä sanotun lisäksi yritys voi kerätä verkkosivujensa käyttäjistä analytiikkatyökalujen avulla anonymisoitua käyttäjädataa. Yritys varaa myös oikeuden käyttää verkkosivuillansa evästeitä, jotka käyttäjä voi kieltää tyypillisesti selaimensa asetuksista.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietojen luovuttamisessa noudatetaan kaikissa tilanteissa lainsäädäntöä.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Oikeudet

Yritys pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta aika-ajoin täyttääkseen oikeudelliset velvoitteensa. Yritys sitoutuu ilmoittaman, mikäli perustaa asiakasrekisterin tai muun rekisterin, minkä perustaminen velvoittaa ilmoittamaan siitä.

 

 

Vastaa