Vastasyntyneet muruset

_DSC4235netti

Erilaisia kuvauspaketteja:

 

Odotusajan kuvaukset

Kuvaan odotusajan kuvia miljöössä, joka luo ihanan satumaisen ympäristön tälle satumaiselle tapahtumalle, vauvan odotukselle. Odotusaika on jotain niin herkkää, niin ikimuistoista, niin henkilökohtaista ja niin maailman tärkeintä. On upeaa saada siitä kuvia, jotka muistuttavat tuosta satumaisesta ajasta vielä vuosienkin päästä.

Hinta: 150e (sis. alv:n), kuvausaika n. 30 min.

Hinta sisältää  12 odotusajan kuvaa ja niiden jälkikäsittelyn. Kuvat toimitetaan jpg-muodossa nettilinkkinä sähköpostiin.

Matkakuluja veloitetaan, mikäli kuvaus tapahtuu yli 30 km päässä Polvijärven Sotkumasta.

 

Vastasyntyneen kuvaus / vauvakuvaus

Vauvakuvaus toteutetaan Taitokorttelin lapsikuvausstudiolla. Kuvaukseen varataan aikaa n. 1-2 tuntia, joten vauvan ruokkiminen, vaippahommat ja sylittely kuvauksen lomassa onnistuu vallan mainiosti – onhan kaikkein tärkeintä keijumaisen satumaisten kuvien lisäksi se, että vauvalla itsellään on myös kuvauksen aikana hyvä olla! Kolmen pienen lapsen äitinä osaan käsitellä vauvoja ja ymmärrän enemmän kuin hyvin, että sylintarve tai nälkä voi yllättää pienen kuvattavan ihan ykskaks 🙂

Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa alle kolmen viikon ikäinen.

Hinta: 250 e (sis. alv:n), kuvausaika max 2 tuntia.

Sisältää  15 kpl jpg-muotoista kuvaa ja niiden jälkikäsittelyn. Kuvat toimitetaan nettilinkkinä sähköpostiin.

Matkakuluja velotetaan, mikäli kuvaus tapahtuu ylli 30 km päässä Polvijärven Sotkumasta.

Vauvan ensivuosi

Tämä kuvauspaketti sisältää neljä erilaista kuvausta: odotusajan kuvia loppuraskauden aikana, vastasyntyneen vauvan kuvauksen, puolivuotiaan kuvauksen sekä 1-vuotiskuvauksen.

Lapset kasvavat kuin rikkaruohot, ja ajatus kuvapaketista, johon kuuluisi koko ensimmäinen mullistuksen vuosi, alkaen isosta vatsasta ja päättyen aurinkoiseen 1-vuotiaaseen, kiehtoo minua!

Tämän kuvauspaketin kuvaukset toteutetaan miljöössä tai Taitokorttelin lapsikuvausstudiolla, kulloisenkin vuodenajan mukaan. Jokainen kuvaus sisältää  10 jpg-muodossa olevaa kuvaa, jotka toimitetaan nettilinkkinä sähköpostiin.

Hinta: 600e (sis. alv:n).

Hinta sisältää kuvien jälkikäsittelyn.

Matkakuluja veloitetaan, mikäli kuvaus tapahtuu yli 30 km päässä Polvijärven Sotkumasta.

 

Vastaa