Isommat muruset – kuvaustietoa ja -aikatauluja

 

Toteutan lapsikuvauksia ensisijaisesti miljöössä sekä Joensuun Taitokorttelissa sijaitsevassa kuvausstudiossani. Minulle on tärkeää, että lapsella olisi hyvä, turvallinen ja luonnollinen olla kuvaushetkellä, koska sillä keinoin kuvistakin tulee luonnollisia ja sellaisia, joista löytyy ripaus sitä keijupölyä ja satua 🙂 Toki täytyy muistaa, että jokainen lapsi on omanlaisensa, erilainen hurmaava itsensä myös luonteeltaan ja temperamentiltaan, ja tämä näkyy myös siinä, kuinka nopeasti lapsi päästää vieraan tädin kameransa kanssa lähelleen ja suo hymyjään ja hassuttelujaan 🙂

Lapsikuviin voi halutessaan ottaa mukaan vaikkapa perheen lemmikkieläimen, lapsen omia leluja tai muuta itselle tärkeää rekvisiittaa. Minulla itselläni on kolme pientä lasta, joten osaan olla ja elää lasten kanssa lasten keinoilla ja ehdoilla, ja toki toinen ammattini erityisopettajana auttaa myös valokuvaajan työssä 🙂

Tarkempia tietoja lapsikuvauksistani löydät Kuvausinfoa-sivulta 🙂

 

_DSC7946netti

2018 lapsikuvauspäivät/ajat  

Kaikki kuvaukset toteutetaan erikseen sovitussa ulkomiljöössä säävarauksella tai

Korpilumon omalla sisästudiolla Joensuun Taitokorttelissa.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostin kautta: miia@korpilumo.com 🙂

 

Lokakuun lapsikuvausajat:

Ma 1.10. VARATTU TÄYTEEN

Ke 3.10. VARATTU TÄYTEEN

To 4.10. VARATTU TÄYTEEN

La 6.10. Koirakuvauspäivä VARATTU TÄYTEEN

Ma 8.10. VARATTU TÄYTEEN

Ti 9.10. VARATTU TÄYTEEN

Ke 10.10. VARATTU TÄYTEEN

Vk 42 Lomailen

Ti 23.10. VARATTU TÄYTEEN

Ke 24.10. VARATTU TÄYTEEN

To 25.10. VARATTU TÄYTEEN

Ti 30.10. VARATTU TÄYTEEN

Ke 31.10. VARATTU TÄYTEEN

Marraskuun lapsikuvausajat:

Ma 5.11. VARATTU TÄYTEEN

Ti 6.11. VARATTU TÄYTEEN

To 8.11. VARATTU TÄYTEEN

Ti 13.11. VARATTU TÄYTEEN

Ke 14.11. VARATTU TÄYTEEN

To 15.11. VARATTU TÄYTEEN

Ma 19.11. VARATTU TÄYTEEN

Ti 20.11. VARATTU TÄYTEEN

To 22.11. VARATTU TÄYTEEN

Ma 26.11. VARATTU TÄYTEEN

Ti 27.11. VARATTU TÄYTEEN

To 29.11. VARATTU TÄYTEEN

Joulukuun lapsikuvausajat:

Ma 3.12. VARATTU TÄYTEEN

Ti 4.12. VARATTU TÄYTEEN

Ma 10.12. VARATTU TÄYTEEN

Ti 11.12. VARATTU TÄYTEEN

To 13.12. VARATTU TÄYTEEN

 

Tiedustelut ja varaukset sähköpostin kautta: miia@korpilumo.com 🙂

Kuvaushinnat ja -paketit:

– YHDEN LAPSEN potrettikuvauspaketti, johon voi sisällyttää myös muutaman sisarus- ja perhekuvan – jos niin haluaa 🙂 : 180 e /45 min /15 jpg-kuvaa. Kuvat otetaan joko erikseen sovitussa ulkomiljöössä tai Korpilumon lapsikuvausstudiolla Taitokorttelissa. Hintaan sisältyvät alv sekä kuvien jälkikäsittelytyöt ja kuvapaketin koonti.

–  YHDEN LAPSEN PITKÄ KUVAUS on kuvauspaketti, johon varataan reilusti kuvausaikaa. Välillä lapsi voi tarvita aikaa tottua uuteen tilanteeseen, uuteen ihmiseen ja ympäristöön, välillä aikaa voi tarvita myös itse kuvauksen lomassa: äidin sylissä viivähtämiseen ja turvan hakemiseen, levähtämiseen ja vaikka sun mihin 🙂 Tämä pitkän kuvausajan kuvauspaketti sopii etenkin erityislapsille, olipa erityisyyden syy sitten mikä tahansa. Kuvauksessa ei kiirehditä, vaan annetaan lapselle aikaa, tehdään yhdessä ja tutustutaan rauhassa 🙂 Ennen kuvausta suunnitellaan yhdessä, miten kuvaus toteutetaan, jotta itse kuvaustähdellä, lapsella, on mahdollisimman hyvä olla. Tähänkin kuvauspakettiin voi sisällyttää muutaman sisarus- ja perhekuvan, jos niin haluaa 🙂 Kuvat otetaan joko erikseen sovitussa ulkomiljöössä tai Korpilumon lapsikuvausstudiolla Taitokorttelissa tai muussa erikseen sovitussa miljöössä. 260e / max 90 min / 15 jpg-kuvaa. Hintaan sisältyvät alv sekä kuvien jälkikäsittelytyöt ja kuvapaketin koonti.

– SISARUSTEN potrettikuvauspaketti, johon kuuluu yksinkuvia jokaisesta sisaruksesta sekä sisaruskuvia ja halutessaan perhekuva: 260e / 60 min / 20 jpg-kuvaa. Kuvat otetaan joko erikseen sovitussa ulkomiljöössä tai Korpilumon lapsikuvausstudiolla Taitokorttelissa. Hintaan sisältyvät alv sekä kuvien jälkikäsittelytyöt ja kuvapaketin koonti.

– PERHEKUVAUS on kuvauspaketti, missä kuvataan koko perhettä. Kuvauksessa seurataan perhettä dokumentaarisen kuvaustavan tyylisesti jossakin erikseen sovitussa miljöössä ja ikuistetaan perheen yhteinen Hetki kauniilla tavalla yksityiskohtia ja oivaltavia kuvakulmia ja -sommitelmia unohtamatta. Perhekuvaus voi olla perheen yhteinen piknik, retki, kirjojen lukutuokio, jalistreenit, nuotiofiilistely, heppailuhommia tai vaikkapa Kenellä on siisteimmät ilmeet -kilpailu 🙂 320e / 90 min / 20 jpg-kuvaa. Hintaan sisältyvät alv sekä kuvien jälkikäsittelytyöt ja kuvapaketin koonti.

– KOULUIKÄISEN UNELMAKUVAUS on kuvauspaketti, missä toteutetaan Isomman Lapsen haaveita – haluaapa hän tulla kuvatuksia supersankarina, Karkkimaan Valtiaana, jalissankarina, heppahöperönä, agility-tähtenä, taidemaalarina, lukutoukkana – minä vain! Kuvaus toteutetaan erikseen sovitussa miljöössä ja suunnitellaan lapsen kanssa yhteistyössä. Lapsi unelmoi ja maalailee unelmansa sanalliseen muotoon, minä pähkäilen, miten ja mitä niistä voidaan toteuttaa käytännön tasolla 🙂 180e / 45 min / 12 jpg-kuvaa. Hintaan sisältyvät alv sekä kuvien jälkikäsittelytyöt ja kuvapaketin koonti.
Matkakuluja veloitetaan, mikäli kuvaus tapahtuu yli 30 km päässä Polvijärven Sotkumasta.

_DSC4910netti

 

Vastaa